Nieuw in ons assortiment:

Wandcontactdoos enkel spatwaterdicht Q-link


Ronde kwast synthetisch haar Copenhagen Pro Krex vezel


CXT 12 V Max Snoeizaag 10cm UC100DZ Makita


Compriband TP610 Illbruck

Breedte: 10 mm

Een greep uit ons assortiment Tuin

Afvalgrijper 90 cm. prof zwart Talen Tools


Deze zwerfvuilgrijper is geschikt voor het oprapen van zwerfafval zonder dat u hoeft te bukken. Deze metalen zwerfvuilgrijper heeft een gewicht van 570 gram, hij is voorzien van kunststof handvaten. De totale lengte van deze vuilgrijper is 90cm.

Snelkoppeling - met binnendraad Geka


Z.g. halve koppeling "geka". Messing. Met binnendraad en bajonetsluiting met rubber afdichting. De grootte van de bajonetsluiting is voor alle maten gelijk, zodat elke combinatie mogelijk is.

Mosbestrijder gazon Pokon


Mosbestrijder tegen mos in het gazon. tevens voeding voor het gazon met langdurig werkend dankzij een speciale coating die de meststof geleidelijk afgeeft. Vernietigt in één toepassing alle breedbladige onkruiden zoals paardebloem, klavers, weegbree, madeliefjes, muur, enz. De meststof komt geleidelijk vrij en geeft een krachtig en donkergroen gazon. Perfect strooibaar zonder verbrandingsgevaar bij correct gebruik.

Slangklem - verzinkt


Staal, verzinkt, met wormhuis. Gemakkelijk vast en los te draaien door de zeskante schroefkop met zaagsnede. Het uit een stuk geperste wormhuis houdt schroef en band stevig op z'n plaats. Met omgezette randen en volkomen gladde binnenkant. Bestand tegen trillingen. Dichten zelfs bij de zwaarste druk af.

Zwenksproeier Promo Gardena


Instelbare zwenksproeier. Sproeioppervlak: max. 220 m². Sproeibereik: 7 tot 17 meter bij 13 meter.

Hak 3189 Gardena


Z.g. bietenhak. Extra versterkt blad van roestvast-edelstaal in rechthoekig model, met rechte gescherpte snede. Sterk gebogen hals en aansluiting voor Gardena combisystem-stelen. Voor het hakken en wieden van onkruid. Zonder steel. Advieslengte steel 150 cm.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info