Nieuw in ons assortiment:

Kogellagerscharnier rond zwart RVS DX


Kortschild WC/63 8 mm stift zwart Ami


18 V Haakse slijper 125 mm DGA513ZJ Makita


Vulkaniserende tape 19 mm zwart


Een greep uit ons assortiment Verf-beits-olie

Schoolbordenverf Histor


Slijt- en krasvaste verf die goed beschrijfbaar is met krijt.Voor een decoractieve uitstraling als extra matte muurverf.Op acrylbasis. Stofdroog na ± 1 uur. Overschilderbaar na ± 6 uur.

Gekookte lijnolie Bleko


Gekookte lijnolie is een uitstekend verfraaiings en beschermingsmiddel voor teak- & hardhouten tuinmeubelen, schuttingen etc. Kleur lichtgeel. Tevens geschikt als anti-roestmiddel op staal.

Hardhoutolie Royal Teak Tenco


Kleurolie op waterbasis, speciaal bestemd voor vergrijsde tuinmeubelen. Biedt een uitstekende bescherming, is waterafstotend en dringt diep in het hout. Geeft geen filmvormende laag, waardoor het niet kan bladeren of barsten. Kleur royal teak. Verbruik 1 liter +/- 12-14 m²

Histor Perfect Base supergrondverf alkyd Histor


Gebruiksklare matte supergrondverf. Op basis van oplossingsmiddelhoudende alkydhars. Geschikt voor toepassing buiten en binnen. Voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen en voor overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. Buiten te gebruiken als overgrondverf en hechtlaag op zeer oude intacte verflagen. Goede hechting en vulling en goed schuurbaar. hoge dekkracht, vochtregulerend en terpentineverdunbaar.

Zijdeglanslak Perfect Finish 0.75 liter Histor


Goed dekkende, kras- en slijtvaste zijdeglanslak op alkydbasis. Geschikt voor binnen en buiten voor het aflakken van hout, metaal en kunststof. Makkelijk verwerkbaar en geeft een goede vloeiing en dekking. Stofdroog na ± 2 uur overschilderbaar na ± 16 uur. Reinigen met terpentine. Voor ongeveer 11m². Klik extra informatie voor de kleurenkaart. Kleuren op uw scherm kunnen afwijken.

Pantserbeits dekkend 0,75 liter Rambo


High Solid Technologie. Deze beits voor buiten heeft een extreem goed regulerende vochtwerking, waardoor het hout in de tuin optimaal het vocht kan afscheiden dat wordt opgenomen in vochtige delen van de tuin. luchtdrogende, dekkende beits op basis van gemodificeerde high solid alkydhars. voor het gronden, voorlakken en aflakken van houtwerk aan huizen zoals kozijnen, ramen, deuren, betimmeringen en daklijsten. Geschikt voor 10-11 m²
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info