Een greep uit ons assortiment Machine toebehoren

Diamantschijf volband met waterkoeling Makita


Volband diamantzaagblad voor gebruik met waterkoeling. Segmenthoogte 4 mm. Geschikt voor het zagen van hard beton, graniet, gebakken klinkers, klinkers, beton, asfalt, marmer en tegels.

Cirkelzaagblad Tip Embedded Makita


Hoge kwaliteit hout handcirkelzaagblad uitermate geschikt voor het zagen in hout met noesten en hout met spijkers. Deze bladen met hoge productiviteit en lange levensduur zijn hard en slijtvast. ATB vertanding. Uitermate geschikt voor: hardhout/fijn afkorten, constructiehout met spijkers en betonresten, constructiehout, gasbeton.Geschikt voor: duplex-, triplex- en multiplexhout.

Accu cirkelzaagbladen Makita


Zaagbladen ontwikkeld voor accu cirkelzagen. Verkrijgbaar in verschillende tandzettingen voor diverse afwerkingen, diktes en materiaal. ATAF vertanding.Uitermate geschikt voor: zachthout/overlangs en afkorten, hardhout/overlangs en afkorten.Geschikt voor: zachthout/fijn afkorten, hardhout/fijn afkorten, duplex-, triplex- en multiplexhout. Maat 165 mm / 40L is enkel geschikt voor cirkelzagen voor linkshandig gebruik.

Cirkelzaagbladen standaard Makita


Volledig geharde en gespannen cirkelzaagbladen gefabriceerd om krachten te absorberen en geheel vlak te blijven. Tevens hebben deze bladen een dunne standbladdikte om het vermogenverlies tot een minimum te beperken. diverse vertandingen.Uitermate geschikt voor: zachthout/overlangs en afkorten, hardhout/overlangs en afkorten.Geschikt voor: duplex-, triplex- en multiplexhout. MDF, laminaat, parket. 

Schaafbeitelset HM 82 mm Makita


HM wisselbeitelset, bestaande uit 2 x beitelhouder en 2 x wisselbeitel. LET OP: NIET GESCHIKT VOOR MAKITA MODEL 1100. Hardmetalen schaafbeitels, zijn special geschikt voor het frezen van harde en abrasieve materialen. De levensduur van deze beitels is aanzienlijk langer dan die van de HSS beitels. De HM beitels worden voor de meest uiteenlopende materialen gebruikt.

Zaaglint DPB181RME, DPB181Z 835 x 13mm Makita


Bi metalen zaaglint Lengte 835 mm, breedte 13 mm, dikte 0.5 mm. Passend op Makita Model: DPB181RME, DPB181Z Voor non-ferro metalen, zacht staal, gietijzer en RVS.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info