Nieuw in ons assortiment:

Spade sovereign 1043s Spear & Jackson


Schuurbord / strijkbord multiplex KWB


Aluminium waterpas KWB

Lengte: 80 cm.

Nageltrekker / stoffeerderskoevoet Padre


Een greep uit ons assortiment Persoonlijke bescherming

Veiligheidsvest geel Carpoint


Vest, kleur geel, met reflecterende strepen, die in het donker van grote afstand zichtbaar zijn. Te gebruiken rondom de auto bij geval van nood of ongeval. Ook te gebruiken bij buiten-aktiviteiten als wandelen, joggen, fietsen of paardrijden. Voldoet aan de R.W.S. veiligheidsnorm EN 471, waarin staat beschreven waaraan kleding moet voldoen die verkocht wordt als waarschuwingskleding met hoge zichtbaarheid.

Kniebeschermers Prof. harmonica model nr. 13V Berdal


Lang model. Solide vol rubberen uitvoering. Uitgevoerd met 4 vouwen en wisselbaar kussen. Geschikt voor o.a. stratenmakers. Type:harmonica nummer Voor tegel- en vloerenleggers, stratenmakers enz. Verwisselbare kniekussens. Volrubber

Elastofill brandladder First Alert


Ideaal voor slaap-en woonkamers op de 1ste verdieping (Niet te gebruiken waarbij de vluchtladder voor een raam op een lager gelegen verdieping hangt) Lengte 4.3 m Ladder getest tot 510 kg Klaar voor gebruik en makkelijk op te bergen Brede haken voor vensterbanken van 15 tot 33 cm breed Anti-sliptreden met stabilisators voor een stabiele positie tegen de gevel.

Stoffilter P3 voor halfmasker met 1 filter Skandia


Inclusief houder. Volgens norm CE 0159 EN 143. Te gebruiken tegen fijn stof.

Prisma Gelaatsscherm Honeywell


Superlicht industrieel gelaatsscherm Geschikt als licht industrieel wegwerpscherm en voor alle klussen in en rondom het huis Ophanging vergrendelbaar met pen Lengte scherm: 18 cm Polycarbonaat transparant vizier Antikras-coating en tevens anti-UV en antistatisch (3A-coating) Zwarte polyamide kap Gewicht: 116 gram Lensmarkering: EN 166 1S 3 CE

Eer Classic gele oordopjes 3M


SNR waarde is 28 dB. Ideale bescherming bij werkzaamheden die permanente gehoorbescherming vereisen. Uitstekend geschikt voor bescherming tegen langdurige blootstelling aan hogere geluidsniveaus. Gemaakt van geschuimd polymeer en past in de meeste gehoorgangen. Klassieke roll-down oordop, makkelijk in te brengen. Verkoop per paar.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info