Nieuw in ons assortiment:

LED looplamp met 5 m kabel 4W Led's Work


Kortschild PC55 zwart Ami


Kortschild blind zwart Ami


Vulkaniserende tape 19 mm zwart


Een greep uit ons assortiment Tuin

Snelkoppeling - met binnendraad Hendrik Jan


Z.g. halve koppeling "geka". Messing. Met binnendraad en bajonetsluiting met rubber afdichting. De grootte van de bajonetsluiting is voor alle maten gelijk, zodat elke combinatie mogelijk is.

Takkenschaar EasyCut 500 B Gardena


De gebruiksvriendelijke takkenschaar voor vers hout De GARDENA takkenschaar EasyCut 500 B is een klassieke bypass snoeischaar voor het snoeien van vers hout. Vanwege het lage gewicht en de uitstekende werking van de armen, heeft u weinig kracht nodig om te snoeien. Daarnaast beschermen stopbuffers van speciaal kunststof uw gewrichten. Precisiegeslepen messen met antikleeflaag garanderen een nauwkeurige snede die vriendelijk is voor planten.

Mosbestrijder gazon Pokon


Mosbestrijder tegen mos in het gazon. tevens voeding voor het gazon met langdurig werkend dankzij een speciale coating die de meststof geleidelijk afgeeft. Vernietigt in één toepassing alle breedbladige onkruiden zoals paardebloem, klavers, weegbree, madeliefjes, muur, enz. De meststof komt geleidelijk vrij en geeft een krachtig en donkergroen gazon. Perfect strooibaar zonder verbrandingsgevaar bij correct gebruik.

Huishoudbezem 3631 Gardena


Huishoudbezem/zaalveger. Hoogwaardig blauw kunststof blok met meubelbesparende afgeronde hoeken en aansluiting voor Gardena combisystem-stelen. Vulling polypropyleen-gemend paardehaar. Zonder steel. Advieslengte steel 130 cm.

AquaRoll S slangenwagen leeg Gardena


De Gardena AquaRoll S zorgt voor ruimtebesparende opslag van de tuinslang. De grote, stevige hendel zorgt voor het gemakkelijk oprollen van de slang. Maximale capaciteit: 40 m 13 mm (1/2"), 30 m 15 mm (5/8"), 25 m 19 mm (3/4").

Kraanstuk voor kraan en slangstuk Hendrik Jan


Kunststof, bruin. Voor aansluiting op enerzijds de kraan en anderzijds een slangstuk.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info