Een greep uit ons assortiment Machine toebehoren

Diamantboor droog Makita


Makita diamantboor voor droog gebruik. Geschikt voor het boren van porseleinen tegels. Te gebruiken in combinatie met boormachines met een maximaal toerental van 3.000 toeren per minuut en een 13mm boorkop.

Afrondfrees HM met kogellager Makita


Hardmetalen afrondfrees met kogellager. Geschikt voor het afronden van massief hout, lijmhoudende houtsoorten en kunststoffen. Diameter kogellager 12,7 mm

Cirkelzaagblad Graphite


Voor het zagen van zachthout, hardhout, geperst hout en multiplex aslmede spaan, meubel en MDF platen. Met hardmetalen wisseltanden. Inclusief 3 verloopringen voor asmaat: Ø 16 mm, Ø 20 mm en Ø 25 mm. Zaagblad Ø 300 mm alleen een verloopring Ø 25 mm.

Verzinkboor zeskante schacht Wolfcraft


WS uitvoering. Voor hout en non-ferro metalen. Met zeskante 1/4" aandrijfschacht voor gebruik op een op accu-boormachines en handschroevedraaiers met zeskante 1/4" opneming.

Metaalboren HSS Bosch


Volgens DIN 338 Voor het boren in alle soorten metaal en kunststof

Vlakborstel 1/4" stift vermessingd Makita


Makita vlakborstels met stift. Borstels met gegolfde en vermessingde draad. Deze vlakborstels zijn met hun open bezetting geschikt voor het ontbramen, ontlakken, ontroesten en reinigen van ijzer en staal. De borstels komen het beste tot hun recht bij het ontsplinteren en fijnschuren van hout. Maximaal toerental 4500 rpm.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info