Nieuw in ons assortiment:

Acrylaatkit Exterior voor binnen en buiten Den Braven

Kleur: Grijs

Montageplaat perilex enkelvoudig met moertjes


18 V bandzaag DPB182Z Makita


18 V Combiset voor stofvrij én snoerloos werken DLX2248PT1 M


Een greep uit ons assortiment Onderhoudsproducten

Loodmenie Tenco


Te gebruiken op hout, dat direct met metselwerk in aanraking komt en op ijzer- en staalconstructies. Als eerste, roestwerende laag, die tevens hechtlaag is voor alle verfsystemen. Op basis van roestwerende pigmenten en alkydhars. Roestwerend, waterafstotend en in matte oranje kleur. Stofdroog : 6 uur Overschilderbaar : 24 uur Verbruik : 10-12 m2 per liter

Zijdeglanslak Perfect Finish 0.75 liter Histor


Goed dekkende, kras- en slijtvaste zijdeglanslak op alkydbasis. Geschikt voor binnen en buiten voor het aflakken van hout, metaal en kunststof. Makkelijk verwerkbaar en geeft een goede vloeiing en dekking. Stofdroog na ± 2 uur overschilderbaar na ± 16 uur. Reinigen met terpentine. Voor ongeveer 11m². Klik extra informatie voor de kleurenkaart. Kleuren op uw scherm kunnen afwijken.

Multispray WD-40


Universeel smeermiddel, siliconenvrij. 5 eigenschappen in 1 spuitbus: - Roestverwijderaar, kruipt onder roestlagen en maakt verroeste bouten en moeren los. - Smeermiddel, laat bewegende delen soepel lopen en voorkomt hinderlijk gekraak en gepiep. - Contactspray, verdringt vocht van elektrische en elektronische mechanismen en contacten en voorkomt daardoor lekstroom. - Corrosiepreventie, laat een dun beschermend laagje achter, wat voorkomt dat vocht zich aan metaal hecht en roestvorming ontstaat.

Zwaluw High Tack montagekit wit Den Braven


Zwaluw High Tack is een hoogwaardige professionele constructie- en montagelijm met een extreem hoge aanvangshechting op basis van hybride technologie, die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber.

Grizzly tape zilver Bison


Beestachtig krachtig (extreem hoge treksterkte dankzij de unieke gaasstructuur en de extra hoge laagdikte) Weer-, temperatuur- en UV bestendig, extreem duurzaam Dubbele richting met de hand afscheurbaar: ook in de lengte voor kleinere strips Voor langdurig gebruik buitenshuis: geen de-laminering na verloop van tijd Schoon te verwijderen, minder lijmresten Geschikt voor waterdichte reparatie, versterken en verbinden van allerlei klussen, binnen en buiten, in alle weersomstandigheden. Extreem

Metaallak hamerslag Hammerite


Metaallak die zonder primer of grondverf op roest kan worden aangebracht en direkt een goed eindresultaat geeft.Stopt het roestproces, is kras- en stootvast en is extreem waterafstotend.Decoratieve lakverf met hamerslag-effect op basis van synthetische harsen en sneldrogende oplosmiddelen.Mits goed voorbehandeld ook voor andere ondergronden geschikt. Stofdroog 1 - 2 uur. Overschilderbaar 4 uur. Verbruik 1 liter per 5 m². Voor de kleurkaart klik op extra informatie.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info