Nieuw in ons assortiment:

4-takt Waterpomp schoon water 2" EW2050H Makita


2x18 V Bladblazer DUB362PT2 Makita


4-takt Waterpomp 33,5cc EW1060HX Makita


2x18 V Tophandle kettingzaag 30 cm DUC306Z Makita


Een greep uit ons assortiment Tuinmachines

230V Hogedrukreiniger K2 Basic Kächer


De Kärcher K 2 Basic is ideaal voor het reinigen van fietsen, tuingereedschap of tuinmeubilair en voor lichte vervuiling rondom het huis. De hogedrukreiniger is bestemd voor incidenteel gebruik. De uitrusting omvat een hogedrukpistool, 3 m hogedrukslang, vuilfrees met roterende straal voor hardnekkig vuil en een waterfilter die de pomp beschermt tegen vuildeeltjes.

2x18 V Combisysteem DUX60ZM4 Makita


De 18 V LXT Makita accu past op ruim 200 machines. Professionele accu combimotor met lage trillingen, lagere geluidsproductie, laag gewicht en zonder uitstoot van schadelijke stoffen. Eenvoudig uit te breiden met bosmaaier-, trimmer-, kettingzaag-, cultivator- of heggenschaaropzetstuk. Snel en gemakkelijk verwisselen van de opzetstukken. Koolborstelloze motor voor minder vermogensverlies. Zonder accu's en lader, in doos. Inclusief bosmaaier opzetstuk (draadkop) en draagtas.

€ 353,00

2x18 V Bladblazer DUB362PT2 Makita


De 18 V LXT Makita accu past op ruim 200 machines. Lichte maar krachtige 2 x 18 V Lithium-ion bladblazer, ideaal voor opruimwerkzaamheden van stadscentra en parken, woonwijken, bij scholen, ziekenhuizen of elke andere lawaaigevoelige omgeving. Dubbel accu systeem: het gemak van 18 V, de kracht van 36 V. Minder vermoeiend door de ontspannen greep op het toestel: dankzij de duimtoetsen aan en uit. 5,0 Ah accu (2 st), duo snellader, in doos

€ 543,00

4-takt Bladblazer 75,6 cc EB7660TH Makita


Bijzonder krachtige ruggedragen <a title="Lees hier meer over 4-takt van Dolmar" href="http://www.dolmar.nl/paginas/2/172/4takt-technologie.html">4-takt motor</a>bladblazer voor professioneel gebruik. Opvallend lager verbruik, minder uitstoot, rustiger draaiend en een langere levensduur dan een vergelijkbare 2-takt machine. Uiterst zuinig: 90 minuten voltijds doorwerken met 1 tankinhoud.

€ 543,00

230 V Dompelpomp voor vuil water PF1010 Makita


Dompelpomp geschikt voor het opzuigen van vuil water. Automatisch in- en uitschakelen door de vlotterschakelaar. Lange levensduur van de aandrijving door de dubbele mechanische asafdichting met olieopslagplaats. Ideaal voor het leegmaken van regenputten, tuinvijvers, ondergelopen kelders, zwembaden etc. Gemakkelijk te transporteren dankzij de ergonomische handgreep. In doos

€ 107,00

230V Hogedrukreiniger K 4 Full Control Kächer


Deze hogedrukreiniger is geschikt voor de occasionele reiniging van gemiddelde vervuiling en heeft een oppervlakteprestatie van 30 m²/u. Met deze Full Control hogedrukreiniger vindt u steeds de juiste druk voor elk oppervlak. Het drukniveau wordt op de spuitlans ingesteld en kan op het LED-scherm van het spuitpistool worden afgelezen – voor een maximale controle. Zo kan u omschakelen van hogedruk naar reinigingsmiddelen-stand zonder de lans te moeten vervangen.

€ 249,95

Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info