Nieuw in ons assortiment:

Doucheslang kunsstof mat zwart Madura Schütte


Handdouche Samoa 3 standen chrome/antraciet Schütte


Halogeenlamp staaf/buislamp R7S diverse wattage

Lengte: 78 mm

Houtbouwschroef torx tellerkop Dynaplus

Maat: 8 x 50 mm

Een greep uit onze aanbiedingen.

Wandcontactdoos 2 voudig randaarde antraciet S1 Berker


Wandcontactdoos voor enkelvoudige inbouwdoos met randaarde.

€ 15.90

€ 12.99

2x18 V Grasmaaier 38 cm DLM382Z Makita


Sterke accu-aangedreven grasmaaier voor middelgrote gazons. Lage verbruikskosten door minder onderhoud en het ontbreken van brandstof en olie. Standaard geleverd met Mulchplug voor een goede verzorging van het gazon. Dubbel accu systeem: het gemak van 18 V, de kracht van 36 V. Zonder accu's en lader, in doos

€ 254.00

€ 229.00

Calex Smart Batterij Video Deurbel inclusief gong


Calex Smart deurbel Met de slimme, draadloze Calex video deurbel weet je altijd wie er voor de deur staat, of je nu thuis bent of niet. Via de ingebouwde full HD camera met nachtzicht zie je ten alle tijden wie er voor je deur beweegt of aanbelt. Wanneer er iemand aanbelt ontvang je niet alleen een melding via de Calex Smart app, ook klinkt de meegeleverde gong die je installeert in je huis!

€ 89.99

€ 74.95

Wasmachinekraan met zwarte knop


te gebruiken voor o.a. de wasmachine en vaatwasser

€ 16.99

€ 13.99

Vlonderschroef RVS Woodies


Woodies Vlonderschroeven zijn speciaal ontwikkelde schroeven voor het bevestigen van vlonderplanken. In tegenstelling tot andere schroeven bestaan deze schroeven uit RVS 410. Schroeven die bestaan uit RVS 410 zijn een stuk sterker dan andere RVS-schroeven. Gebruik bitmaat T25 voor het indraaien van de schroeven. Voorboren is dankzij het scherpe boorpunt bij deze schroef niet nodig.

200 stuk(s)

€ 22.99

Aflakroller microvezel 5mm vezel Copenhagen Pro 10cm


Microvezel aflakroller met 5 mm korte poolhoogte. Deze roller is gemaakt van een speciale gemodificeerde oplosmiddelbestendige korte microvezels. Roller kan tot 6 maal zijn volume aan verf opnemen. Optimale verfopname en spat minimaal. Uitermate geschikt Vernissen, Water gedragen lakken, PU en hybride lakken. Verpakt per 2 stuks.

€ 3.79

€ 2.99

Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info