Nieuw in ons assortiment:

18 V Betonstaalzaag DSC251ZK Makita


230 V Tafelzaag 260 mm 2704N Makita


Kabelclip rond

Voor kabeldiameter: Ø 6 mm

14,4 / 18 V Ventilator met zwenkfunctie DCF102Z Makita


Een greep uit ons assortiment Tuin

Verloopstuk met perlator Gardena


Perlator - binnendraad/buitendraad. Metaal. Voor aansluiting van het Gardena-System op een waterkraan met perlatorkop, bijvoorbeeld in de keuken of badkamer. Met M22 x 1 binnendraad en G 3/4 (26,5 mm) buitendraad.

Groeislang met messing koppelingen Talen Tools


Deze tuinslangset is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Het kraanstuk kan worden aangesloten aan een buitenkraan met een 3/4” draad. De broespistool heeft negen verschillende waterstraalvormen, van fijne nevel tot en met een krachtige waterstraal. De tuinslang is ultrasterk en groeit, na het openzetten van de kraan, tot 15 meter.

Spade gelakt blad met lange dul. Hendrik Jan


Met essenhouten steel 75 cm. FSC keurmerk. Afmeting blad: lengte 29 cm breedte 18 cm

Verticuteerkam UG-M 3 Wolf Garten


De multi-star verticuteerhark is speciaal geschikt voor het grondig reinigen van het gazon van mos en gazonvilt. De verticuteerkam is voorzien van pendelgelagerde, bewegende verticuteermessen. De altijd scherpe, geharde messen met weerhaken werken grondig en precies. De aanbevolen multi-star steel is een essenhouten steel te verkrijgen in een lengte van 140 cm, 150 cm of 170 cm (ZM 170).

Muurhaspel kunstof Hendrik Jan


Kunststof. Voor wandbevestiging. Vierkant model met 2 ophangogen.

Slangklem - verzinkt Aba


Staal, verzinkt, met blauw wormhuis. Gemakkelijk vast en los te draaien door de zeskante schroefkop met zaagsnede. Het uit een stuk geperste wormhuis houdt schroef en band stevig op z'n plaats. Met omgezette randen en volkomen gladde binnenkant. Bestand tegen trillingen. Dichten zelfs bij de zwaarste druk af.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info