Nieuw in ons assortiment:

Adichtings- O-ringenset Hendrik Jan


Tegen Mieren lokdoos Pokon


Krimpkous zwart BGS


230 V Radiaal afkortzaag 216 mm LS0815FLN Makita


Een greep uit ons assortiment Persoonlijke bescherming

Werkhandschoen Neo Tools


Elastisch katoen met polyester aan de bovenkant garandeert een comfortabel gebruik. Binnenkant is bedekt met een antislip latex. De nauw aansluitende pasvorm geeft een goede grip op kleine delen.

Brandblusdeken 1x1 meter First Alert


Ideaal voor vlam-in-de-pan, prullenbakbranden Voor gebruik in de keuken, werkplaats, magazijn, de garage of naast de barbecue Gemakkelijk te bevestigen en te gebruiken Geen onderhoud Plastic houder om makkelijk schoon te maken

Werkhandschoenen splitleer Topex


Zg. Amerikaantjes.Binnenhand varkenssplitleder, met binnenvoering. Bovenhand streepdoek met top- en kneukelversterking en elastische band. Kap met streepdoek.

Werkhandschoen Flex PU Skandia


Skandia werkhandschoen voorzien van een PU-coating op de handpalm en vingertoppen. Deze handschoen heeft een hoog draagcomfort en maximale vingergevoeligheid. Comfortabel en voldoende ademend. De gebreide manchet zorgt voor een goede pasvorm. Heeft een goede scheurweerstand. Uitstekende bescherming tijdens het klussen tegen vuil en verwondingen. 60 % Polyester 40 % Polyurethaan

werkhandschoen Classic Dubbel Skandia


Skandia werkhandschoen voorzien van rundleren handpalm, knokkelversterking, katoenen rug waarbij de handpalm, duim en wijsvinger extra verstevigd is. Tevens voorzien van een met rubber versterkt manchet voor extra polsbescherming. Deze handschoen is bij uitstek geschikt voor wat algemene werkzaamheden. Heeft een goede slijtbestendigheid en perforatieweerstand. Verkrijgbaar in de maten 9 (L) en 11 (XXL). Uitstekende bescherming tijdens het klussen tegen vuil en verwondingen.

Werkhandschoen Flex Multi Skandia


Skandia werkhandschoen voorzien van een gerimpelde latex-coating op de handpalm en vingertoppen. De handschoen heeft een uitstekende grip in zowel droge als vochtige omstandigheden. Met een ventilerende rug. De verstelbare manchet biedt extra bescherming tegen vuil en verwondingen tijdens het klussen. Heeft een zeer goede scheurweerstand. Verkrijgbaar in de maten 8 (M), 9 (L) en 10 (XL). Uitstekende bescherming tijdens het klussen tegen vuil en verwondingen.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info