Nieuw in ons assortiment:

Acculader CC-BC 6 M Einhell


Koolmonoxide melder op batterij 3V - CO7B Firehawk


2x18 V Grasmaaier 46 cm DLM460Z Makita


Zeilringtangset 10 mm met ringen vermessingd Skandia


Een greep uit ons assortiment Persoonlijke bescherming

Kniekussen Hendrik Jan


Kniekussen foam bruin. Een handige hulp voor in de tuin, huis en camping. Geen pijnlijke knieen bij het werken in bv de tuin of tijdens het klussen Neemt geen olie of water op.

Skandia stoffilter 80 mm P3 tbv halfmasker 1047454 Skandia


Skandia reserve filterpatroon 80 mm, ook wel respirator patroon genoemd. Het type P3, met een hoog absorptievermogen biedt hoge bescherming tegen vaste en vloeibare giftige micro- organische deeltjes. Het filter biedt geen bescherming tegen de dampen van organische oplosmiddelen. Dit P3 filter is ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met het Skandia halfmasker.

Stoffilter P3 voor halfmasker met 1 filter Skandia


Inclusief houder. Volgens norm CE 0159 EN 143. Te gebruiken tegen fijn stof.

Werkhandschoen Flex PU Skandia


Skandia werkhandschoen voorzien van een PU-coating op de handpalm en vingertoppen. Deze handschoen heeft een hoog draagcomfort en maximale vingergevoeligheid. Comfortabel en voldoende ademend. De gebreide manchet zorgt voor een goede pasvorm. Heeft een goede scheurweerstand. Uitstekende bescherming tijdens het klussen tegen vuil en verwondingen. 60 % Polyester 40 % Polyurethaan

Kniebeschermers Prof. harmonica model nr. 13V Berdal


Lang model. Solide vol rubberen uitvoering. Uitgevoerd met 4 vouwen en wisselbaar kussen. Geschikt voor o.a. stratenmakers. Type:harmonica nummer Voor tegel- en vloerenleggers, stratenmakers enz. Verwisselbare kniekussens. Volrubber

Gehoorbeschermer oordoppen met beugel Skandia


Zwarte kunststof beugel met oordoppen van siliconenrubber . SNR 19 db. Dempingswaarden worden gemeten in hogere (H), middelhoge (M) en lage (L) frequenties. CE norm volgens EN 352-2.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info