Nieuw in ons assortiment:

Deurvangbeugel zwart GB


Pijpsleutels KWB

Maat: 10 x 11 mm

Kabelhaspel 25 meter 3x1.5 mm2 ETM


Verloopstekker CEE stekker randaarde contrastekker


Een greep uit ons assortiment Tuin

Tuinnet zwart Hendrik Jan


Maaswijdte 28 x 28 mm. Kleur zwart

Startset pistoolbroes Hendrik Jan


Hendrik Jan pistoolbroes startset voor 13 mm (1/2") slangen. Comfortabele pistoolbroes met comfort grip en met grote doorstroomcapaciteit. In 7 standen verstelbaar van volle straal to fijne sproeinevel. De impulsgreep kan eenvoudig worden vastgezet voor het comfortabel langer achtereen water geven. Ideaal voor reinigen en sproeien. In complete set met slangstuk 13 mm (1/2"), slangstuk met waterstop 13 mm (1/2") en kraanstuk 21 mm (G 1/2") / 26,5 mm (G 3/4").

Kunststof buitenthermometer


Type terrasthermometer met vloeistofvulling. Kleur zwart Temperatuurbereik -40°C/+ 50°C

Snoeischaar kunsstof 1071353 Hendrik Jan


Tweezijdig snijdend. Zwaar model. Bovenmes met Teflon-coating. Benen met koudewerende kunststof en ergonomisch gevormde handgrepen. Met veiligheidssluiting.

Heggenschaar classic 510 Gardena


Heggenschaar classic 510

Takkenschaar EasyCut 500 B Gardena


De gebruiksvriendelijke takkenschaar voor vers hout De GARDENA takkenschaar EasyCut 500 B is een klassieke bypass snoeischaar voor het snoeien van vers hout. Vanwege het lage gewicht en de uitstekende werking van de armen, heeft u weinig kracht nodig om te snoeien. Daarnaast beschermen stopbuffers van speciaal kunststof uw gewrichten. Precisiegeslepen messen met antikleeflaag garanderen een nauwkeurige snede die vriendelijk is voor planten.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info