Nieuw in ons assortiment:

Ophanghaken


Camping wandcontactdoos 3-polig 16A Kopp


18 V Combiset voor stofvrij én snoerloos werken DLX2248PT1 M


Pen voor heksluiting verzinkt


Een greep uit ons assortiment Persoonlijke bescherming

Werkhandschoen Flex No-Slip Skandia


Skandia werkhandschoen voorzien van een korrelige Nitrile-coating op de handpalm en vingertoppen, voor extra grip in een vette werkomgeving. Met een ventilerende rug voor extra verkoeling. De gebreide manchet zorgt voor een goede pasvorm. Heeft een uitstekende slijtbestendigheid en een goede scheurweerstand. Uitstekende bescherming tijdens het klussen tegen vuil en verwondingen.

Voeg-Huishoudhandschoen Latex Skandia


Skandia 100% latex werkhandschoen met extra lang manchet. Dit model handschoen heeft een goede pasvorm en is speciaal geschikt voor o.a. voegwerkzaamheden en huishoudelijk gebruik. Zeer goede grip in droge en vochtige omstandigheden. Waterdicht. Zuur-, alkali- en oliebestendig. Heeft een goede scheurweerstand.

Rookmelder SB5-AE-BNLR AngelEye


AngelEye by FireAngel combineert de nieuwste technologie en ontwerpen tot een high performance security geheel met gebruiksvriendelijke producten die passen in elk interieur.

Kniebeschermer Skandia


Kniebeschermer PVC met Gel. Volgens din 14404. Klitteband sluiting.

Elastofill brandladder First Alert


Ideaal voor slaap-en woonkamers op de 1ste verdieping (Niet te gebruiken waarbij de vluchtladder voor een raam op een lager gelegen verdieping hangt) Lengte 4.3 m Ladder getest tot 510 kg Klaar voor gebruik en makkelijk op te bergen Brede haken voor vensterbanken van 15 tot 33 cm breed Anti-sliptreden met stabilisators voor een stabiele positie tegen de gevel.

Oordoppen KWB


Oordoppen van zacht kunstof Voor gemiddeld geluidsniveau. Universele maat, wasbaar. Met koord en opbergdoosje SNR21 dB. Dempingswaarden: hogere H22 dB, middelhoge M18 dB, lage L16 dB.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info