Nieuw in ons assortiment:

Geventileerde jas M DFJ310ZM Makita


Geventileerde jas L DFJ310ZL Makita


Geventileerde werkjas M DFJ213ZM Makita


Geventileerde werkjas XL DFJ213ZXL Makita


Een greep uit ons assortiment Persoonlijke bescherming

Werkhandschoen Neo Tools


Elastisch katoen met polyester aan de bovenkant garandeert een comfortabel gebruik. Binnenkant is bedekt met een antislip latex. De nauw aansluitende pasvorm geeft een goede grip op kleine delen.

Stofmasker Carbon P2 Skandia


Skandia Stofmasker, met CE norm volgens EN 149.2001. Stoffilterklasse: FFP2. Beschermt tegen stof en lage concentraties organische dampen ( stank). Met uitademventiel voor normaal ademhalen en snelle vocht en warmteafvoer. Voorzien van dubbele rubber hoofdbandjes en instelbare neusbeugel.

Verwarmde jas XXL CJ102DZ2XL Makita


Maat XXL. Tot 14 uur verwarmde jas met één 10,8 V 4,0 Ah CXT accu. Preselectie van drie verwarmingsstanden door knop op de borst met LED-indicatie van de gekozen stand. Adapter voor CXT accu is bijgesloten. Zonder accu's, lader, inclusief jasadapter, in doos

€ 103,00

Voeg-Huishoudhandschoen Latex Skandia


Skandia 100% latex werkhandschoen met extra lang manchet. Dit model handschoen heeft een goede pasvorm en is speciaal geschikt voor o.a. voegwerkzaamheden en huishoudelijk gebruik. Zeer goede grip in droge en vochtige omstandigheden. Waterdicht. Zuur-, alkali- en oliebestendig. Heeft een goede scheurweerstand.

Latex stratenmakers handschoenen Showa


Volgens EN 388 Klasse II. Rondgebreide handschoenen met manchet van katoen / polyestermet een groene latex coating op de palm en de vingers. Zeer snijbestendig en anti-slip. Toepassing: Stratenmakers en vergelijkbare werkzaamheden.

Design veiligheidsbril Skandia


Skandia design veiligheidsbril. Zwart-oranje montuur. De veiligheidsbril dient ter bescherming van de ogen tegen afspattende en/of rondvliegende deeltjes van materialen. Het gebruik van veiligheidsbrillen is ingevolge de arbowet en het daaruit voortvloeiende arbobesluit in veel situaties verplicht. Modern gestylde en comfortabel zittende bril met soft-neusvleugels en duurzame PC-lens UV-bestendig. CE-EN 166 & ANSI Z87.1.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info