Nieuw in ons assortiment:

Kastplankdrager met nagel Starx


Gordijnspiraal / veer ijzer geplastificeerd wit


Voegspijker KWB

Maat: 180 x 10 mm.

Houten hamer KWB


Een greep uit ons assortiment Tuin

Onkruidborstels Talen Tools


Onkruid vervangingsborstel. Voor het reinigen van voegen. Houten blok met borstel van 3 rijen staaldraad. Zonder steel.

Drukspuit 5 L geel/zwart Hendrik Jan


Universele drukspuit voor huis en tuin. Kunststof instelbare sproeikop, overdruk veiligheidsventiel, schouderriem en fiberglas verlengsteel. Zeer gebruiksvriendelijk.

Schoffel recht 18 cm met Hendrik Jan


Hendrik Jan schoffel, met verzinkt blad van 18 cm, heeft een steellengte van 160 cm, met hilt. Met een schoffel kan onkruid onder de wortel worden doorgesneden en tegelijkertijd wordt de grond losgemaakt waardoor het onkruid niet meer voldoende vaste grond heeft om zich in te wortelen en droogt het uit. Voor het verwijderen van onkruid en wildgroei tussen bomen, struiken en planten. De essenhouten steel is voorzien van het FSC keurmerk.

Verloopstuk met perlator Gardena


Perlator - binnendraad/buitendraad. Metaal. Voor aansluiting van het Gardena-System op een waterkraan met perlatorkop, bijvoorbeeld in de keuken of badkamer. Met M22 x 1 binnendraad en G 3/4 (26,5 mm) buitendraad.

Thermometer mini maxi kunststof Hedrik Jan


Mini-maxi buitenthermometer van hoogwaardig kunststof. U kunt zowel de actuele temperatuur aflezen alswel de laagste of hoogst bereikte temperatuur. Afmeting 15 x 9 cm. Temperatuurbereik -40 tot +50 graden celsius.

Ventielhuis Gloria


Pompventiel voor Prima 5T (oud model).
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info