Nieuw in ons assortiment:

Geventileerde werkjas L DFJ213ZL Makita


Geventileerde jas XL DFJ310ZXL Makita


Geventileerde veiligheidsjas L DFJ214ZL Makita


18 V Excenter polijstmachine DPO600Z Makita


Een greep uit ons assortiment Tuin

Klauwtje 8924 Gardena


Hoogwaardig kwaliteitsstaal, blauw gelakt. Met aansluiting op Gardena combisystem-stelen. Voor het losmaken van aarde in bloembedden en bloembakken. Compleet met zwart-oranje kunststof handgreep met ophangoog, anti-slipstop en vastzetschroef.

Verloopstuk met perlator Gardena


Kraanstuk 2x buitendraad met perlator. Metaal. Voor aansluiting van het Gardena-System op een waterkraan met perlatorkop, bijvoorbeeld in de keuken en badkamer. Met M24 x 1 buitendraad en G 3/4 (26,5 mm) buitendraad.

Handschrepel gesmeed De Wit


Schrepel gesmeed 12cm essen handvat. Rechtshandig.

Hexanet zeskant vlechtwerk kippengaas (dubbeltjes) Betafence


Vlechtwerk, dubbeltjesgaas achteraf verzinkt, met zeskante mazen. Voor gebruik bij afrastering voor vogels, pluim- en pelsdiertjes enz, in de tuin voor bescherming en ondersteuning van gewassen en voor meerdere hobby-toepassingen. Zeskantvlechtwerk op rollen van 25 m maas 13 mm. Per meter leverbaar.

HGX Slakkenkorrels HG


HGX natuurvriendelijke korrels tegen slakken. Bestrijdt slakken snel, veilig en effectief met 100% natuurvriendelijke korrels. Doodt de slakken in hun natuurlijke schuilplaats zodat er geen slijmerige slakkenresten achterblijven. Heeft een lange werkingsduur en is absoluut ongevaarlijk voor andere dieren en huisdieren. In doos.

Ventielveer voor drukspuit Gloria


Voor pomphuis van handsproeiapparaat PR/229 S/229 TS.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info