Nieuw in ons assortiment:

Oplaadbare bouwlamp ledstraler Elgo Piera


Moneertang model 99 Knipex

Lengte: 300 mm.

Geventileerde veiligheidsjas XXL DFJ214Z2XL Makita


Geventileerde jas XL DFJ310ZXL Makita


Een greep uit ons assortiment Poort-deur en raamsluitingen

Oplegslot automatisch raamslot AXA


Keurmerk SKG* en Politiekeurmerk Veilig Wonen. Zwaar oplegslot voor naar buitendraaiende houten ramen. Automatisch op slot: raam dicht = raam op slot. gelijksluitende sleutel. Zamac, met kunstof kap, gelakt in meerdere kleuren. Compleet met RVS-sluithaak 48 x 25 mm met 28 mm uitval en 1 cilindersleutel.

Inbouwsluitkom AXA


Keurmerk SKG-A. Zamac, verzinkt Opliggend model, met 2 verzonken schroefgaten. Voor naar buitendraaiende ramen en deuren.

Kantschuif staal verzinkt


Staal verzinkt. Bascule-kantschuif. Bascule kantschuif 3011 Langwerpige grondplaat met hevel en sluitplaat. Inlatend model.

Raamboom met drukknop en sluitplaat AXA


Zamac, wit gelakt Ral 9010. Vlak model, voor opbouw. Met nok voor kierstand en drukknop om af te sluiten. Rechthoekige kast, voorzien van 4 verzonken schroefgaten.

Espagnoletbeveiliger Nemef


De espagnoletbeveiliger is geschikt voor openslaande deuren. en voorkomt het ongewenst manipuleren van de espagnolet. De espagnoletbeveiliger is geschikt voor zowel naar binnen als naar buiten draaiende deuren

Luikvastzetter Didam Wallebroek


Verstelbare lengte. Staal, verzinkt,zwart gepassiveerd. Links en rechts bruikbaar. Voor het sluiten van luiken of blinden.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info