Nieuw in ons assortiment:

Geventileerde werkjas L DFJ213ZL Makita


Geventileerd vest L DFV210ZL Makita


Siliconekit Silicone-NO Den Braven

Kleur: RAL 9001 (creme-wit)

Geventileerde werkjas M DFJ213ZM Makita


Een greep uit ons assortiment Tuinmachines

2x18 V Bladblazer DUB362Z Makita


Zonder accu''s en lader, in doos Lichte maar krachtige 2 x 18V Lithium-ion bladblazer, ideaal voor het onderhoud van stadsparken, woonwijken, bij scholen, ziekenhuizen of elke andere lawaaigevoelige omgeving. Dubbel accu systeem: het gemak van 18 V, de kracht van 36 V. Minder vermoeiend door de ontspannen greep op het toestel: dankzij de duimtoetsen aan en uit. Zonder accu's en lader, in doos

€ 216,00

230 V Heggenschaar 48 cm UH4861 Makita


Lichtste elektrische heggenschaar met een maximale snijcapaciteit van 480 mm. Een 2-voudige achterhandgreep zorgt voor een optimale controle en een vergrote reikwijdte. Door het gebruik van de kabelgeleider blijft de kabel uit het bereik van de messen.

4-takt Grasmaaier 46 cm PLM4631N2 Makita


Krachtige motormaaier Beproefde en onderhoudsvriendelijke Briggs & Stratton 4-taktmotor. Geheel nieuw off-set maaidek, uit één stuk plaatmateriaal geperst. 4 in 1 functioneel; gras opvangen, laten liggen achter of links en mulchen. Verbeterde ergonomische duwbeugel. Verbeterde snelsluiting om de beugels makkelijk in te kunnen klappen. Volledig gelagerde wielen voor een lange levensduur.

€ 488,00

18 V Heggenschaar 60 cm DUH601Z Makita


De 18 V LXT Makita accu past op ruim 130 machines. Professionele accuheggenschaar met lage trillingen, lage geluidsproductie, laag gewicht en zonder uitstoot van schadelijke stoffen. Speciaal ontwerp van de messen, waardoor hij minder wrijving heeft en minder energie nodig is dus langer werken op 1 acculading. Dubbelzijdig, dubbelsnijdende messen. Elektrische veiligheidsrem stopt de messen zodra de machine met één van beide handen wordt losgelaten. Zonder accu's en lader, in doos

€ 303,00

Beregeningspomp 800 W 3600 liter Gardena


Geschikt voor 230 Volt wisselstroom. Voor besproeiing, drukversterking en voor het rond- en wegpompen van leiding- en regenwater en chloorhoudend zwembadwater. Veelzijdig inzetbaar, stille en allround pomp. Voor huis, tuin en hobby. Niet geschikt voor zoutwater, levensmiddelen, agressieve en licht ontvlambare stoffen.

€ 184,99

4-takt Trimmer 25,4 cc ER2650LH Makita


Lichtste 4-takt trimmer met gebogen maaias: perfect voor onderhoud van borders en graskanten Hoogwaardige 4-takt motor, heeft een opvallend lager verbruik, minder uitstoot, en loopt rustiger dan vergelijkbare 2-takt motoren. Startsysteem met opvoerpomp voor snel starten.

€ 303,00

Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info