Nieuw in ons assortiment:

Schroefbus binnendraad x knel messing Plieger

Maat: 3/4 x 22 mm

2x18 V Grasmaaier 46 cm DLM460PT2 Makita


10,8 V Boorhamer HR166DSAE1 Makita


18 V Slagmoersleutel DTW181ZJ Makita


Een greep uit ons assortiment Onderhoudsproducten

Zacht plactic lijm Bison


Transparante en waterbestendige lijm voor vinyl reparaties. Wordt geleverd met een stukje vinyl. Lijmt voorwerpen van zacht-pvc materiaal, zoals opblaasboten, zwembadjes, strandballen, tentzeilen, regenkleding en vijverfolie (van zachte pvc).

Ducttape profi groen Verlofix


Duct tape profi van Verlofix 50 mm x 25 m in kleur groen. Verlofix Duct tape (ook wel power tape en textieltape genoemd) is een zelfklevend en waterdicht soort plakband. Andere eigenschappen van duct tape zijn: zeer sterk en grote kleefkracht en het is gemakkelijk met de hand af te scheuren. Duct tape wordt met name toegepast bij het waterdicht maken van verbindingen en bij snelle of tijdelijke reparaties.

Tencorex houtveredeling Tenco


Beschermt uitstekend het hout tegen alle weersinvloeden en verlevendigt de houtstructuur. Prima geschikt voor zachte en harde houtsoorten. Tencorex is vochtregulerend, kan niet bladderen en heeft een "ingebouwde" UV-filter, waardoor het bestand is tegen fel zonlicht. Halfglanzend. In blank en een groot aantal tinten van licht naar donker. Stofdroog : 5 uur Overschilderbaar : 24 uur Verbruik : 12-14 m2/liter. Transparant. Voor de kleurenkaart klik op extra informatie.

Terpentine Bleko


Verfverdunner voor synthetische lakken (beitsen, verf en lakken op basis van alkydharsen) en olieverven, alsook ontvetter van metalen. Schadelijk bij inslikken en bij aanraking met de huid, alsook schadelijk voor het milieu. Voorzien van een kinderveilige sluiting.

Verpakkingstape licht


Verpakkingstape voor universeel afdichten van voornamelijk lichtgewicht dozen. Hoge kleefkracht. Geschikt voor gebruik in handafrollers.

Hoogglanslak Perfect Finish 0.25 liter Histor


Goed dekkende, kras- en slijtvaste hoogglanslak op alkydbasis. Geschikt voor binnen en buiten voor het aflakken van hout, metaal en kunststof. Makkelijk verwerkbaar en geeft een goede vloeiing en dekking. Stofdroog na ± 2 uur overschilderbaar na ± 16 uur. Reinigen met terpentine. Voor ongeveer 4m². Klik extra informatie voor de kleurenkaart. Kleuren op uw scherm kunnen afwijken.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info