Nieuw in ons assortiment:

Boorkop snelspan 1,5-13mm 199139-5 Makita


USB kabel SK105(G)D-SK106(G)D 199178-5 Makita


Stofafzuigadapter boren/breken (set) 199142-6 Makita


Koffer 196187-5 Makita


Een greep uit ons assortiment Onderhoudsproducten

Messing hardsoldeerstaven Rothenberger


Geschikt voor het hardsolderen van koper, messing, brons, ijzer aluminium en RVS in vrijwel alle toepassingsgebieden Werktemperatuur 890 °C Bijvoorbeeld bij technische installaties in de koude- en warmtetechniek. Te gebruiken in combinatie met Rothenberger HKM of Griffon Flux-6 Niet geschikt of toegestaan voor zink, drinkwaterleidingen, elektro- en elektronicatoepassingen. Materiaal: L-CuZn40. Afmetingen: Ø 2,5 x 333 mm.

Lakplamuur Alabastine


Pasteus egaliseermiddel op basis van alkydhars in terpentina. Toepasbaar op gegrond hout nieuw en bestaand schilderwerk, binnen en buiten. Geeft een uitstekende hechting; maximale laagdikte 1 mm. Overschilderbaar met alle verfsystemen (alkyd en acryl).

Glaslijm Bison


Glaslijm op basis van acrylaathars. Lijmt glas en kristal onderling en lijmt glas op metaal. Snel UV-uithardend. Kleurloos, onzichtbaar. Niet geschikt voor aquaria, gelaagd veiligheidsglas (autoruit) en getint glas.

Secondelijm vloeibaar universeel Bison


Universele vloeibare secondelijm in tube. Supersterke en razendsnelle verbinding. Lijmt diverse materialen zoals vele kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Niet geschikt voor aardewerk en polyethyleen, polypropyleen, siliconen en teflon en ook niet geschikt voor autoruiten.

Hoogglanslak Perfect Finish 0.75 liter Histor


Goed dekkende, kras- en slijtvaste hoogglanslak op alkydbasis. Geschikt voor binnen en buiten voor het aflakken van hout, metaal en kunststof. Makkelijk verwerkbaar en geeft een goede vloeiing en dekking. Stofdroog na ± 2 uur overschilderbaar na ± 16 uur. Reinigen met terpentine. Voor ongeveer 11m². Klik extra informatie voor de kleurenkaart. Kleuren op uw scherm kunnen afwijken.

Zebraline Kachelzwart


Renoveert en beschermt staal en gietijzer. Geeft een zilverachtige glans en beschermt staal, gietijzer en ijzer: voor fornuizen, kookplaten, kachels en verwarmingsketels, buizen, bussen.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info