Nieuw in ons assortiment:

Sleutelkast voor 20 sleutels Filex KB-20


18 V Haakse slijper 125 mm DGA517ZJ Makita


18 V Haakse slijper 125 mm DGA511ZJ Makita


14,4 / 18 V Ventilator met zwenkfunctie DCF203Z Makita


Een greep uit ons assortiment Onderhoudsproducten

Dakreparatiepasta dik Tenco


Dakreparatiepasta dik. Een lijvige bitumenpasta, die elastich blijft en extra is versterkt met onverwoestbare vezels. Voor het dichten van naden en scheuren in bitumineuze dakbedekking, goten, voegen van schoorstenen etc. Terpentine basis Stofdroog 8 uur Overschilderbaar 24 uur Buiten toepasbaar Weerbestendig

Aluminium tape


Temperatuurbestendigheid van -40°C tot +120°C. geschikt voor het afdichten van naden rookgasafvoeren e.d.

Houtlijm Extra waterbestendig Bison


Waterbestendige houtlijm voor binnen en buiten (D-3 norm). Droogt snel en transparant op. Toepassingsgebied: speciaal voor lijmverbindingen waarbij eisen worden gesteld aan de vochtbestendigheid; uitermate geschikt voor laminaatparket; hout op hout en zacht- en hardboard, kunstharsplaat en spaanplaat op hout. Ook geschikt voor houtconstructies zoals raamkozijnen en deuren.

Plakband N57352 Tesa


Transparante tape met een breedte van 15 mm.Voor veel gebruiksdoeleinden in en om het huis en op kantoor.Polypropyleen-folie met oplosmiddelvrije lijmlaag.Betrouwbare verkleving, makkelijk afrolbaar, verouderingsbestendig.

Jachtlak Rambo


Hoogglans blanke lak op basis van houtoliefenol-alkydhars.Te gebruiken voor kajuiten en houten boten boven de waterlijn.Ook geschikt voor buitendeuren, kozijnen en schuren.Gemakkelijk verwerkbaar, zoet- en zoutwaterbestendig.Extra duurzaam door UV-F technologie, UV-bestendig en flexibel.De beschermfactor geeft een indicatie van de duurzaamheid.De beschermfactor voor de jachtlak is 9.

Spiegellijm Bison


Lijmt (zilver)spiegels op allerlei ondergronden. Tast de laklaag niet aan. Vochtbestendig. Voor het verlijmen van traditionele (zilver)spiegels op allerlei ondergronden.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info