Nieuw in ons assortiment:

Oplaadbare bouwlamp ledstraler Elgo Piera


Siliconekit Silicone-NO Den Braven

Kleur: RAL 9001 (creme-wit)

Geventileerde werkjas XXL DFJ213Z2XL Makita


Geventileerde veiligheidsjas L DFJ214ZL Makita


Een greep uit ons assortiment Onderhoudsproducten

Afbijt / verfafbijt Histor


Snelwerkende, DiChloorMethaan-vrije verfafbijt voor het verwijderen van oude verf en beitslagen.Onbrandbaar, goed verwerkbaar en langdurige werking.Voor alkyd, acryl, latex en epoxy verflagen.Let op: bescherm ogen en huid d.m.v. veiligheidsbril en geschikte handschoenen!Verbruik is afhankelijk van het aantal lagen.

Metaallak hoogglans Hammerite


Metaallak die zonder primer of grondverf op roest kan worden aangebracht en direkt een goed eindresultaat geeft.Stopt het roestproces, is kras- en stootvast en is extreem waterafstotend.Decoratieve gladde hoogglans lakverf op basis van synthetische harsen en sneldrogende oplosmiddelen.Mits goed voorbehandeld ook voor andere ondergronden geschikt. Stofdroog 1 - 2 uur. Overschilderbaar 4 uur. Verbruik 1 liter per 5 m². Voor de kleurkaart klik op extra informatie

Ontweringswater Elma


Door het ontbreken van een beschermingslaag (lakverf of vernis) of door slecht onderhoud hiervan wordt het houtoppervlak aangetast door vocht, waardoor een verkleuring naar grijs of zwart ontstaat. Deze verweerde houtcellen verwijderen en de houtkleur weer op oorspronkelijke tint brengen met ontweringswater; daarna een nieuwe beschermingslaag aanbrengen.

Colorspray chroomeffect Colorworks


Spuitbus met 400ml hoogglans lak. Voor gebruik binnen en buiten. Geschikt voor houten, metalen en kunststof oppervlakken, van bijv. fietsen, auto's, meubels etc. De moderne kleuren geven een professionele langdurige afwerking van hoge kwaliteit. De lakverf droogt binnen enkele minuten, dekt uitstekend en geeft een fraaie glansgraad.

Hoogglanslak Perfect Finish 0.25 liter Histor


Goed dekkende, kras- en slijtvaste hoogglanslak op alkydbasis. Geschikt voor binnen en buiten voor het aflakken van hout, metaal en kunststof. Makkelijk verwerkbaar en geeft een goede vloeiing en dekking. Stofdroog na ± 2 uur overschilderbaar na ± 16 uur. Reinigen met terpentine. Voor ongeveer 4m². Klik extra informatie voor de kleurenkaart. Kleuren op uw scherm kunnen afwijken.

Messing hardsoldeerstaven Rothenberger


Geschikt voor het hardsolderen van koper, messing, brons, ijzer aluminium en RVS in vrijwel alle toepassingsgebieden Werktemperatuur 890 °C Bijvoorbeeld bij technische installaties in de koude- en warmtetechniek. Te gebruiken in combinatie met Rothenberger HKM of Griffon Flux-6 Niet geschikt of toegestaan voor zink, drinkwaterleidingen, elektro- en elektronicatoepassingen. Materiaal: L-CuZn40. Afmetingen: Ø 2,5 x 333 mm.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info