Nieuw in ons assortiment:

Trechter kunststof 100mm


Verwarmde veiligheidsjas M DCJ206ZM Makita


230 V 10 bar Compressor AC330 Makita


40 V Max Boor-/schroefmachine DF001GD201 Makita


Een greep uit ons assortiment Onderhoudsproducten

Rustol olie Owatrol


Verfconditionerings en roestconserverings middel. Stopt roestvorming en voorkomt afbladderen van verf (ook op hout). Verbetert de verwerkbaarheid van de verf. Voorkomt kwaststrepen. Gelijkmatige droging en een optimale laagdikte maakt schadelijke verdunningsmiddelen overbodig. Dit middel kunt u direct aanbrengen op een roestige ondergrond of als toevoeging te gebruiken i.p.v. terpentine.

Houtvuller Alabastine


Kant en klaar vul- en reparatiemiddel voor het vullen van gaten en beschadigingen in alle houtsoorten. Vult gaten tot 1 cm. diep in één keer. Sneldrogend, d.w.z. af te werken na ca. 3 uur. Goed schuurbaar en overschilderbaar met alle verfsoorten (alkyd en acryl) en dekkende beits. Enigszins flexibel, vangt de werking van het hout op. Niet geschikt voor permanent vochtige ondergronden. Voor binnen en buiten. Kleur: naturel/vuren

Zijdeglanslak Perfect Finish 0.75 liter Histor


Goed dekkende, kras- en slijtvaste zijdeglanslak op alkydbasis. Geschikt voor binnen en buiten voor het aflakken van hout, metaal en kunststof. Makkelijk verwerkbaar en geeft een goede vloeiing en dekking. Stofdroog na ± 2 uur overschilderbaar na ± 16 uur. Reinigen met terpentine. Voor ongeveer 11m². Klik extra informatie voor de kleurenkaart. Kleuren op uw scherm kunnen afwijken.

Hoogglanslak Perfect Finish 0.75 liter Histor


Goed dekkende, kras- en slijtvaste hoogglanslak op alkydbasis. Geschikt voor binnen en buiten voor het aflakken van hout, metaal en kunststof. Makkelijk verwerkbaar en geeft een goede vloeiing en dekking. Stofdroog na ± 2 uur overschilderbaar na ± 16 uur. Reinigen met terpentine. Voor ongeveer 11m². Klik extra informatie voor de kleurenkaart. Kleuren op uw scherm kunnen afwijken.

Siliconenkit sanitair Bison


Blijvend elastische, waterbestendige siliconenkit op azijnzuur basis met langdurige bescherming. Voor sanitair afdichtingen. Ongevoelig voor schimmel. 100% kleurvast. Na 2 uur belastbaar met water. Temperatuurbestendig van -50°C tot +150°C en heeft een uitstekende hechting zonder primer (zelfs op acryl). Niet overschilderbaar.

Ammoniak Elma


Ammonia 5% geconcentreerd. Voor het reinigen en ontvetten van schilderwerk. Tevens voor het reinigen van tegels in keukens, badkamers e.a. Voorzien van een kinderveilige sluiting.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info