Een greep uit ons assortiment Machine toebehoren

Schuurschijf 125 white velcro / klithechting Makita


Aluminiumoxide schuurschijf met calcium stearaat. Het calcium stearaat zorgt ervoor dat het schuurmiddel niet volloopt bij het schuren gelakte oppervlakken.Uitermate geschikt voor: gelakt hout en lak.Zeer geschikt voor: hout, zacht hout en plastic.Geschikt voor: automotive, ferro en non-ferro metalen. Prijs en aantal per 10 stuks.

Afkortcirkelzaagbladen metaal Makita


Het speciaal samengestelde hardmetaal en bijbehorende ontwerp verhogen de breuksterkte. Deze bladen zorgen voor minder stof- en vonkontwikkeling. De koele sneden zorgen braamvrije randen. Deze bladen kunnen niet herslepen worden. Blad met dikte 2,1 voor het zagen van staal. blad met dikte 2.3 voor het zagen van dunwandige ijzeren profielen en buizen. Blad met dikte 2,4 voor her zagen van ijzeren profielen en buizen.

€ 172,43

SDS-PLUS P2S betonboor Makita


P2S: Makita SDS-PLUS betonboren. Deze hardmetalen tweesnijder glijdt door beton. De gepatenteerde meervoudige groeven zorgen voor een uitstekende afvoer van het boorgruis.

Cirkelzaagbladen metaal SMTCG vertanding Makita


Makita hardmetalen zaagblad. Geschikt voor het zagen van metalen v.a. 1,5 mm en gegolfd plaatmateriaal van 1-2 mm. SMTCG vertanding.

Schuurschijven 150 mm Bosch


Red Wood, 6 gaten, klithechtsysteem, voor excenterschuurmachines Verpakt per 5 stuks.

Schuurvel 114x102 velcro voordeelverpakking Makita


Aluminiumoxide schuurvel met calcium stearaat. Het calcium stearaat zorgt ervoor dat het schuurmiddel niet volloopt bij het schuren van gelakte oppervlakken. Uitermate geschikt voor: gelakt hout en lak. Zeer geschikt voor: hout, zachthout en plastic. Geschikt voor: automotive, ferro en non-ferro metalen.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info