Een greep uit ons assortiment Machine toebehoren

Groeffrees HM Makita


Hardmetalen groeffrees. Geschikt voor het frezen van sponningen en groeven of het frezen van vormen in combinatie met een sjabloongeleider in massief hout, lijmhoudende houtsoorten zoals spaanplaat, MDF en voor kunststof.

Hogesnelheidsfrees 192 Dremel


Hogesnelheidsfrezen kunnen gebruikt worden voor het frezen van profielen, uithollen, maken van groeven en sleuven, maken van conische gaten in zachte metalen, kunststoffen en hout. Per 2 stuks verpakt.

Schuurbanden 40 x 260 mm Proxxon


Edelkorund-schuurbanden (aluminium-oxyde). Op sterk basismateriaal. Voor het schuren van metaal, non-ferro metaal, hout en kunststof.

Constructiefrees. HM met kogellager Makita


Hardmetalen constructiefrees met kogellager. Geschikt voor het afplatten van panelen voor deuren, wanden, kistpanelen, etc. Diameter kogellager 12,7 mm

SDS-PLUS P2S betonboor Makita


P2S: Makita SDS-PLUS betonboren. Deze hardmetalen tweesnijder glijdt door beton. De gepatenteerde meervoudige groeven zorgen voor een uitstekende afvoer van het boorgruis.

Schroefbitset 11 delig standaard Makita


11-delige standaard bitset met diverse passingen Phillips, Pozidriv en TORX inclusief magnetische bithouder en handvat. Set is verpakt in hoog kwalitatieve plasticbox.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info